03/326.08.28
Print

Hoe kan ik bestellen?

U kunt bij Contrast BV 24 uur per dag een bestelling plaatsen via onze webshop. Een aantal artikelen vermeld op de wesbshop is de voorraad in het centrale magazijn (niet de voorraad in onze fysieke winkel).  De bestelling zal zo snel als mogelijk verzonden worden. Tijdens de feestdagen of om economische redenen, kunnen zich vertragingen voordoen.
Bestellingen kunnen ook in de winkel afgehaald worden, zonder verzendkosten, dit kan 3-6 werkdagen in beslag nemen.  Wij sturen U een mail vanaf het moment uw bestelling klaarligt in onze winkel om afgehaald te worden.


U kan onze fysieke winkel bezoeken om persoonlijk door één van onze medewerk(st)ers geholpen te worden, (zie openingsuren winkel!)
Plaatsen van uw order:

Direct na het plaatsen van uw order ontvangt u een orderbevestiging. Wij verzoeken u om deze orderbevestiging goed na te kijken. Eventuele aanpassingen dienen per omgaande per mail aan ons gemeld te worden. Artikelen waarvan de voorraad op 0 staat kunnen wij helaas niet direct leveren. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht wanneer deze producten weer verwacht worden. Zo niet, brengen wij U hiervan op de hoogte en zal het niet geleverde artikel U worden terugbetaald. 

Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele fouten in de voorraad en/of fluctuaties in de stock

Zonder tegenbericht zullen wij de order, volgens de specificaties van de orderbevestiging uitvoeren.

Ik kan me niet meer aanmelden op de webshop ?

Mogelijk is uw account inactief of gebruikt u niet de juiste login-gegevens. U kunt allereerst controleren of u de gebruikersnaam en het wachtwoord wel goed gebruikt. Let vooral op het gebruik van kleine- en/of hoofdletters. Indien het vervolgens nog niet lukt om in te loggen, kan U kiezen voor de link wachtwoord vergeten.  Op deze pagina kan u met uw e-mail adres, automatisch een nieuw wachtwoord aanmaken. Indien het niet wil lukken, kan u steeds contact opnemen met onze klantendienst op het nummer +31(0)3 3260828. of vragen stellen op verkoop-contrast@oudepost.be